TUŽNO: Da li na ovom "terenu" raste novi Đoković? (FOTO)

Potresna slika iz Orahovca samo potvrđuje koliko se tenis voli i "trenira", čak i u mestima gde uslova nema baš nikakvih

  • 1

Možda se među ovim klincima nalazi budući Novak Đoković. Dobro pogledajte i zapamtite sliku iz Orahovca na Kosovu i Metohiji koju je na Tviter okačio državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin.

Novak Đoković, ali i ostali srpski teniseri koji godinama donose radost naciji svuda ostavljaju trag, pa i među najugroženijim stanovništvom na Kosovu i Metohiji.

Slika govori više od hiljadu reči, ovim klincima je kanap kao mreža i poneki reket dovoljno da bar na trenutak postanu Novak, Janko, Viktor...

Srbija - zemlja sporta!

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    29. mart 2013 | 15:44

    A sta je ovde tuzno? Mislim i ja sam kao klinac igrao tenis i fudbal na ulici kao i sva deca.Vi mislite da u evropi svako dete kome se igra tenis ide na teniski teren? Ne kazem ja da su kod nas uslovi za sport idealni,ali kao sto deca po ulici trce za fudbalskom loptom,tako i ova igraju tenis u naselju,to nije nista cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA