BUTOROVIĆ: Rasterao bih bulumentu iz FSS!

Prvi čovek FK Vojvodina smatra da zbog neuspeha u kvalifikacijama za SP odgovornost, pre selektora Mihajlovića, treba da ponesu oni koji su ga izabrali

  • 7

Ratko Butorović, predsednik FK Vojvodina, smatra da je došlo vreme za čistku u Fudbalskom savezu Srbije, i napominje da je on jedini funkcioner FSS koji je podneo ostavku u Izvršnom odboru kada se nije slagao sa načinom funkcionisanja te organizacije.

- Ne dao im bog da im ja dođem u FSS. Prvo oruđe kojim bih se poslužio bila bi metla. Zašto je srpska delegacija u Zagrebu brojala 100 ljudi? Digla se čirtava bulumenta, a sve im je obezbedio Savez. Niko ništa iz svog džepa nije platio. Mene već godinama boli vrat, ne mogu više da klimam glavom i zato ne želim da budem deo FSS. Zato sam otišao iz UO i jedini sam u 10-15 godina koji je to uradio. Nama treba čizma, predsednik čvrste ruke, ali neko sposoban ko će odrediti strategiju i reći kojim putem mora da se ide - izjavio je Butorović za "Informer".

Prvi čovek Novosađana smatra da bi pre selektora Siniše Mihajlovića odgovornost trebalo da preuzmu oni koji su ga izabrali.

- Ja sam Crnogorac, ali pucam od tuge kad gledam šta nam se dešava. Idu Crnogorci u Brazil, neka, srećno im bilo, idu i Bosanci i Hrvati. Pa nismo valjda najgori? Svi iz Izvršnog odbora sada se posipaju pepelom. Ljudi, ko je jednoglasno izabrao Mihajlovića? Zar nije sada isti taj IO odgovoran? Zašto niko od tih ljudi ne podnese ostavku ako je napravljena greška - upitao je Butorović, a onda podsetio na nikad rasvetljenu situaciju sa Radomirom Antićem u vezi isplate zaostalih dugovanja.

- Celu fudbalsku javnost to zanima, a niko ne zna detalje dogovora. Zar ne može jasno i glasno da se kaže koliko će novca biti isplaćeno Antiću, od čega i u koliko rata - postavio je pitanje Butorović, a na odgovor ćemo, po običaju, sačekati.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    30. mart 2013 | 15:48

    Tole lopove mars za cg!srbija srbima bre!bagra napolje

  • Gepard

    30. mart 2013 | 13:12

    Onaj tole i dalje tera po starom,po njemu sve je u redu. Nezna covek za sramotu. Daj ostavku vise...

  • vukašin

    30. mart 2013 | 17:31

    A ko je pogrešio kad je oterao Antića ? A ko je pogrešio kad je doveo Pižona? O ovom sad i da nepričam. Nesme biti više grešaka. Znači odma al odma Karadžića oterati usranim štapom , pošto neće sam da ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA