BOŠKO JANKOVIĆ, SPASILAC ĐENOVE: Nekada je u fudbalu bitna i sreća

- Dali smo sve od sebe i mnogo smo želeli ovu pobedu. Nekada je u fudbalu bitna i sreća, a mi je nismo imali. Oni su dva puta šutnuli u okvir gola i postigli dva gola, dok smo mi imali istu efikasnost iz bukvalno 100 prilika - rekao je kapiten Đenove

  • 1

Srpski internacionalac i kapiten Đenove Boško Janković postigao je gol u remiju sa Sijenom 2:2, koji će momcima iz Ligurije i te kako značiti u nastavku borbe za opstankom u Seriji A.

U meču 30. kola Kalća Đenovljani su brzo poveli, i to lepim golom Marka Borijela u 6. minutu. Očekivalo se da će izdržati sve napade Sijene, međutim Emeghara u 44. i Rosina iz jedanaesterca u 52. minutu uputili su kobne udarce po gol Sebastijana Freja.

Usledio je period napada Đenove, u kojima se naročito isticao Janković. Srpski fudbaler spremno je dočekao prodor Ćira Imobilea po levoj strani kako bi loptu "prikucao" iza leđa Pegola u 71. minutu.

Imao je Janković sjajnu priliku u finišu meča, ali je njegov udarac glavom iz neposredne blizine Pegolo majstorski zaustavio.

Dali smo sve od sebe i mnogo smo želeli ovu pobedu. Nekada je u fudbalu bitna i sreća, a mi je nismo imali. Oni su dva puta šutnuli u okvir gola i postigli su dva gola, dok smo mi imali istu efikasnost iz bukvalno 100 prilika – istakao je Janković.

Đenova se sada nalazi na 17. mestu Serije A sa 27 bodova, jednim više od Sijene, koja je prva "ispod crte".

Tim Boška Jankovića u narednom kolu 7. aprila gostuje Napoliju, a onda je nedelju dana kasnije na programu čuveni gradski derbi sa Sampdorijom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA