Mijatović dovodi Snajdera u Anži

Ruski klub nudi Interu 25 miliona evra, a Holanđaninu platu od osam miliona evra po sezoni

  • 0

Samuel Eto i Vesli Snajder opet u istom dresu? Veoma moguće.  Nije u pitanju povratak Etoa u Inter već selidba u Snajdera u Anži.

Ruski prvoligaš je spreman da Interu ponudi 25 miliona evra za sjajnog holandskog plejmejkera. Već duže vreme traje interes Anžija za "desetku" Intera, a sada su krenuli u totalnu ofanzivu. Snajder je nezadovoljan tretmanom kod trenera Klaudija Ranijerija, a nedavno je i sam nagovestio da bi mogao da promeni sredinu.

- Ukoliko stigne neka dobra ponuda, naravno da bih razmislio - rekao je Sanjder pre nekoliko dana.

Veliku ulogu u postizanju dogovora bi mogao da ima i proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović, koji će zastupati Anži u pregovorima. Tokom svog direktorskog mandata u Realu, Mijatović je bio najzaslužniji za Snajderov transfer iz Ajaksa na Santjago Bernabeu.

Za razliku od ostatka Evrope, prelazni rok u Rusiji traje do 24. februara, što je poslednji rok za klub iz Mahačkale da dobije Snajderov "autogram". Novac neće biti problem za prebogatog gazdu Sulejmana Kerimova. On je već poslovao sa Interom jesenas, kada je napravio senzacionalan transfer Samuela Etoa. Prva ponuda Interu glasi: 25 miliona evra. Spreman je i ček za Holanđanina, koji bi zarađivao osam miliona evra po sezoni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA