DEJVIS KUP: Novak stigao u Bojsi!

Najbolji svetski teniser doputovao je u subotu uveče i pridružio se reprezentaciji Srbije

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković doputovao je u grad Bojsi u američkoj državi Ajdaho, gde će od 5. do 7. aprila učestvovati u četvrtfinalnom meču Dejvis kupa između reprezentacija SAD i Srbije.

Nole je stigao u subotu uveče u 23.20 sati po lokalnom vremenu, i pridružio se saigračima iz nacionalnog tima. Đoković je dopitovao iz Majamija u društvu trenera Dušana Vemića, fizioterapeuta Miljana Amanovića i španera Glina Robertsa. Prvi trening očekuje ga u nedelju posle podne.

U srpskoj ekipi prisutni su još Ilija Bozoljac i Filip Krajinović, kao i selektor Bogdan Obradović. Očekuje se još da stignu Viktor Troicki i Nenad Zimonjić, dok je Janko Tipsarević još ranije otkazao nastup.

- Amerikanci su zaista sjajni domaćini od prvog trenutka kada smo stigli. Mislim da su se i oni kod nas sjajno proveli, jedino što bih želeo da se desi ono što se njima nije desilo, da mi pobedimo - izjavio je  selektor Obradović, koji je ocenio da je podloga srednje brzine, ali ne izrazito brza, kao što se očekivalo, što bi odgovaralo igračima sa odličnom servisom poput Iznera i Kverija, najjačih američkih aduta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA