FK RAD: Ranko Stojić ne raspolaže procentima od transfera igrača Zvezde!

"Građevinari" se oglasili saopštenjem, u kojem negiraju da njihov glavni finansijer ima udeo u budućim transferima Miloša Dimitrijevića, Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića, i tvrde da FK Rad polaže pravo na procenat

  • 0

Fudbalski klub Rad oglasio se povodom informacija objavljenih u medijima da njihov glavni finansijer Ranko Stojić ima pravo na procente od buduće prodaje fudbalera Crvene zvezde koji su svojevremeno nosili dres "građevinara". U saopštenju se kaže:

"Povodom informacije objavljene u sredstvima javnog informisanja vezano za igrače FK Crvena Zvezda, na čije transfere fudbalski agenti polažu pravo na određene procente obeštećenja od njihovih daljih transfera, FK Rad ima potrebu da radi pojašnjenja navedene informacije obavesti javnost o sledećem:

Informacija da gospodin Ranko Stojić kao fudbalski agent polaže pravo na određene procente obeštećenja od daljih transfera bivših igrača FK Rad koji trenutno igraju u FK Crvena Zvezda nije tačna, jer je to pravo definisano ugovorima i isključivo se nalazi u vlasništvu FK Rad.

Prilikom transfera igrača Miloša Dimitrijevića, Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića iz FK Rad u FK Crvena Zvezda ugovorima o transferu definisana su međusobna prava i obaveze koja između ostalog definišu i određene procente koji pripadaju FK Rad od daljih transfera navedenih igrača.

Verujemo da greška kod objavljivanja navedene informacije nije učinjena namerno jer FK Rad sa medijima koji su je preneli ima izuzetno iskren i korektan odnos.

Poštujući rad i autoritet sredstava javnog informisanja koristimo priliku da medijima uputimo molbu da informacije koje su u vezi sa FK Rad budu ispravno prenete u skladu sa Zakonom o informisanju sa ciljem istinitog informisanja celokupne javnosti.

Uvereni da ćete ovo saopštenje u potpunosti preneti, unapred zahvaljujemo.

S poštovanjem,

Fudbalski klub Rad Beograd"

(Telegraf.rs / Izvor: fcrad.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA