VERMEZOVIĆ: Bolje išta nego ništa!

- Mi moramo da budemo zadovoljni ovakvim ishodom, jer je domaćin u finišu susreta imao veoma dobru priliku da pobedi - rekao je trener Partizana posle remija sa Hajdukom

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da mora da bude zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Hajduka u Kuli, istakavši da je bod "bolji nego ništa".

Aktuelni šampion je danas protiv domaćina odigrao 1:1 u poslednjoj utakmici 20. kola Superlige Srbije i na čelu tabele zadržao ubedljivih devet bodova prednosti nad Crvenom zvezdom i Vojvodinom.

- Bila je ovo teška utakmica na teškom terenu, a šanse za pobedu imale su obe ekipe. Čestitam igračima i Hajduka i Partizana na uloženom naporu da igraju dobar fudbal u vrlo teškim uslovima. Mi moramo da budemo zadovoljni ovakvim ishodom, jer je domaćin u finišu susreta imao veoma dobru priliku da pobedi. Bod je bolji nego ništa - rekao je Vermezović posle meča.

Partizan u 21. kolu državnog prvenstva gostuje u Užicu ekipi domaće Slobode, a meč je na programu 4. aprila od 16 sati.

Dan ranije Crvena zvezda dočekuje Hajduk iz Kule (17.30 sati), a Vojvodina tim OFK Beograda (15).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    1. april 2013 | 11:14

    Tacno tako od ubedljivih +11 spali na jos ubedljivijih +9.Sramota za takvu ekipu a ovaj jos vice da je zadovoljan podelom bodova.Zvezda promeni tri trenera a mi nemozemo jednog koji je gori od sve trojice uz zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA