"Muvao me Berluskoni! Us**la sam se pred Putinom"

- Nekoliko minuta pre zajedničke slike, osetila sam intenzivan smrad. Otrčala sam do kupatila i videla da sam se tokom borbe uneredila. Nisam mogla da verujem - ukratko je prepričala MMA borkinja Džuli Kedzi

  • 0

Zamislite situaciju: Vi ste MMA borac i posle svoje borbe idete na Kremlj, gde vas na prijemu očekuje najmoćniji čovek Rusije Vladimir Putin. Međutim, ne idete svečano odeveni, nego ste se brzo presvukli, niste se ni istuširali, a pritom ste se i pošteno uneredili!

Upravo je takva nesreća zadesila nesrećnu MMA borknju Džuli Kedzi.

- Bila sam u Rusiji, gde me je očekivao meč sa domaćom takmičarkom Julijom Berezikovom. Slomila mi je nos već u prvoj rundi, ali sam na kraju ipak pobedila. Po završetku borbe praktično su nas strpali u autobus, nismo ni stigli da se presvučemo i odveli su nas pravo u palatu na prijem kod Vladimira Putina - rekla je Kedzi.

Na prijemu su je, osim Putina, očekivali i Silvio Berluskoni, Žan Klod van Dam i mnogi drugi, a onda je usledio šok za američku MMA borkinju.

- Skinula sam rukavice kada smo ulazili u palatu i ušli smo na prijem. Nekoliko minuta pre zajedničke slike, osetila sam intenzivan smrad. Otrčala sam do kupatila i videla da sam se tokom borbe uneredila. Nisam mogla da verujem. Na brzinu sam se presvukla, vratila nazad i uradila zajedničke slike - prepričala je ukratko Džuli.

Džuli ni to nije bilo dovoljno da joj bude potpuno luda noć, već joj je ceo događaj "začinio" i, verovatno, najkontroverzniji italijanski biznismen, političar, i fudbalski predsednik u poslednjim decenijama koji ima, zna se, naklonost prema mlađim devojkama.

- Najluđe je bilo kada mi je Berluskoni prišao i pitao da li sam udata. Ha, ha, italijanski premijer me muva, a ja sam se uneredila. Ma bila sam previše matora za njegov ukus, a verovatno bi se i te kako iznenadio ako bi došlo do toga da mi vidi donji veš - objašnjava Džuli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA