PROMENE U RED BULU: Stiže Kimi Raikonen?

- Kimi je smiren i brz i uvek je kandidat za našu ekipu. I Mark je definitivno naš kandidat za 2014. godinu. Da li će otići, zna samo on, ali kod nas je uvek dobrodošao - rekao je prvi čovek "Red Bula"

  • 0

Trka u Maleziji je pomalo uzdrmala prošlogodišnju šampionsku ekipu "Red Bula". Iako su u dalekoj Maleziji ostvarili dvostruki trijumf, na pobedu je pala velika sujetna senka vozača tog austrijskog tima.

Šampion Sebastijan Fetel je zanemario naređenje tima da ne pretiče klupskog kolegu Marka Vebera (koji mu je za takav potez pokazao i srednji prst), pa je novi razdor između Nemca i Australijanca otvorio mesta za sveže spekulacije i za malo mesta između, koje može da uzme Kimi Raikonen.

Prvi čovek "Red Bula" je, ipak, istakao da postoji mogućnost i da Mark Veber ostane u ekipi.

- Kimi je smiren i brz i uvek je kandidat za našu ekipu. I Mark je definitivno naš kandidat za 2014. godinu. Da li će otići, zna samo on, ali kod nas je uvek dobrodošao - zaključio Matešić.

Uzburkane strasti u "Red Bulu" pokušao je da smiri upravo Fetel koji se izvinio svom klupskom kolegi, ali teško da je Veber oprostio kolegi "krađu" pobede.

Finac Raikonen je u bolidu Lotusa napravio veliko iznenađenje pobedom na prvoj trci za Veliku nagradu Australije, pa je "ledeni" prvi pik da preuzme mesto "odlazećeg" Vebera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA