FOTO DANA IZ KULE: Džomba među "crno-belima"!

Nekadašnji prvi čovek Hajduka okružen Partizanovcima ispratio podelu bodova svog kluba i srpskog šampiona

  • 3

Odavno Nikola Džomba ne vodi konce u Kuli, ali ga to ne sprečava da prati voljeni klub. Derbi sa Partizanom završen sa 1:1, nekadašnji finansijer Kuljana u subotu je pratio u loži, u društvu prijatelja iz Beograda.

Foto-ubod sa sajta "crno-belih" prikazuje Džombu među jezgrom Partizanovih čelnika: sa leve strane su mu Dragan Đurić, Ljubiša Tumbaković i Darko Grubor, dok mu levo rame pazi Mile Jovičić.

Nikola Džomba je godinama bio na meti navijača Crene zvezde koji su ga direktno optuživali da sarađuje sa Partizanom, pa samim tim i da "crno-beli" lako dolaze do bodova protiv Kuljana.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    1. april 2013 | 11:09

    AKO HAJDUK POKLANJA BODOVE PARTIZANU ONDA JE I RADNICKI POKLONIO ZVEZDI U SUBOTU.

  • Rade

    1. april 2013 | 16:24

    Zanimljivo, pa gde bi trebalo da sedi? Zar predsednici Reala i Barselone ne sede zajedno, sto je, naravno, normalno! Osim u Srbiji! Nemojte da izmisljate toplu vodu! Mnogima bih preporucio da procitaju nesto o lepom ponasanju, domacinstvu, gostoprimstvu.., a (vitesku) borbu neka ostave za teren...Ako vam je model ponasanja Covic i Zvezdino shvatanje protivnika onda ste zalutali u novinarstvo!

  • maki

    1. april 2013 | 13:24

    Bas me cudi!ma nemoze biti on nema veze sa franjevcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA