Golman San Lorenca uhapšen zbog pomaganja navijaču Boke posle ubistva!

Pablo Miljore uhapšen dan pred 105. rođendan kluba, nekoliko sati posle utakmice u kojoj su kao domaćini poraženi od Njuelsa 0:1

  • 0

Golman argentinskog San Lorenca Pablo Miljore uhapšen je pod optužbom da je pomagao navijaču Boke Juniorsa Maksimilanu Macaru da se krije od policije posle ubistva 58-godišnjeg Ernesta Ćirina u komšijskoj svađi. Ubistvo je počinjeno još 2011, Macaro, tada drugi po rangu u huliganskoj grupi koja simpatiše Boku, tri meseca bežao je policiji koja tvrdi da je Miljore za to vreme bio u kontaktu sa njim i pomagao mu.

Golman je uhapšen u nedelju posle meča koji je njegov tim izgubio 0:1 od Njuels Old bojsa. Miljore je branio za Boku od 2006. do 2008. i od tada verovatno potiče njegova veza sa osumnjičenim Macarom.

Tokom marta uhapšen je i lider navijačke grupe Mauro Martin, takođe u vezi pomenutog ubistva. Advokati Macara i Martina negirali su da njihovi klijenti imaju blizak odnos sa Miljoreom, ali u policiji očito misle drugačije.

U klubu za koji navija nedavno ustoličeni papa Franja i koji je upravo 1. aprila proslavio 105. rođendan vesti o hapšenju njihovog golmana doživljene su kao šok, a San Lorenco je u zvaničnom saopšenju samo konstatovao da je njihov golman zadržan u policiji bez ikakvih opširnijih informacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA