TERZIĆ: Karadžić je neuspešan i treba da ode!

Prvi čovek OFK Beograda nastavlja kampanju za rušenje predsednika Fudbalskog saveza

  • 9

Prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić nastavlja kampanju za rušenje Tomislava Karadžića sa mesta predsednika FSS, iako su izbori predviđeni tek zab tri godine. Terzić je uputio mejl na adrese predsednika klubova i regionalnih saveza u kojima obrazalaže svoje razloge za akciju.

- Fudbal je na najnižim mogućim granama. Nedopustivo je da konstatujemo da je hrvatska supersila, a mi autsajderi. Propustili smo EP 2012, nećemo igrati na Svetskom prvenstvu 2014, nije nas bilo na dva poslednja evropska prvenstva za mlade selekcije. Nestali smo sa velike scene. Da li je neko odgovoran zbog toga? Naravno da je odgovoran, onaj ko je donosio sve važne odluke, a to je predsednik Tomislav Karadžić. Neuspešan je i treba da ode sa te pozicije. Srbija se zaglibila u blatu - ocenio je Zvezdan Terzić za "Žurnal".

Isti list je u celosti objavio pismo koje je Terzić poslao pojedinim predsednicima superligaških klubova i članovima Skupštine FS Srbije.

"Tomislav Karadžić ne shvata da FSS nije izolovano preduzeće kojem je važno da finansijski pozitivno posluje," navodi se između ostalog u pismu.

Bivši predsednik FSS je u pismu nazvao selektora Srbije Sinišu Mihajlovića "primitivcem bez intelektualnih kapaciteta" i ukazao da Karadžić nije morao da pita javnost ko je najbolji za klupu orlova pre imenovanja Mihajlovića.

"Prvo, ko god poznaje Mihajlovića, znao je da je on bio veliki fudbaler, ali kao čovek primitivac bez intulektualnih kapaciteta i terenskih kvaliteta da bi obavljao ovako odgovornu funkciju. I drugo, šta imate gospodine Karadžiću koga Vi pitate, pa ne radite na seoskoj pijaci. Vi ste predsednik, procenite i dovedite onoga koji može, posle karaha u kvalifikacijama za EP, da nas odvede na SP," navodi Terzić u svom pismu.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA