DŽAJIĆ I ĐURIĆ: Nismo dobili Terzićev mejl!

Predsednici Crvene zvezde i Partizana nisu dobili mejl od prvog čoveka OFK Beograda, dok predsednik Vojvodine Ratko Butorović sumnja u autentičnost pisma

  • 1

Pismo u kom prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić poziva na svrgavanje Tomislava Karadžića sa čela Fudbalskog saveza Srbije poslato je predsednicima superligaških klubova i članovima Skupštine FS Srbije, ali izgleda nije stiglo na sve adrese.

Tako se bar zaključuje po izjavama predsednika "večitih rivala", Dragana Džajića i Dragana Đurića, koji su "Žurnalu" izjavili da nikakvo pismo nisu primili.

- Nismo dobili pismo - kratak je bio Džajić, predsednik Crvene zvezde, koji se pre pominjao kao potencijalna zamena Tomislava Karadžića na čelu FSS.

- Nisam dobio nikakvo pismo, niti znam o čemu se radi - rekao je prvi čovek Partizana, Dragan Đurić, ne želevši da potom komentariše "Terzićev ustanak".

BUTOROVIĆ: NE ZNAM KO STOJI IZA TOG PISMA

Terzićev mejl je ipak stigao do prvog čoveka Vojvodine, Ratka Butorovića, koji sumnja u autentičnost pisma.

- Problem je što na kraju pisma nema potpisa onog ko ga šalje, pa nisam siguran ko stoji iza svega. Da li ga je stvarno napisao Zvezdan Terzić? Smatram da je zbog sadržine, značaja teme koja se pokreće, imena ljudi koji se pominju, kao i iznetih kvalifikacija na račun nekih pojedinaca, autor pisma morao na kraju da se potpiše.

- To što je poslato sa Terzićevog mejla meni nije dovoljno. Šta ako se radi o zloupotrebi? - upitao se prvi čovek Vojvodine.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA