JOVANA JAKŠIĆ: Želim da budem među 150 najboljih!

Nova nada ženskog srpskog tenisa želi da poboljša svoj plasman na VTA listi i da igra kvalifikacije na grend slem turnirnima

  • 0

Plasmanom u drugo kolo turnira u Montereju, Jovana Jakšić je napravila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri koji joj je odskočna daska da nastavi sa dobrim partijama u ovoj sezoni.

- Posle današnjeg meča sa Duševinom ne mogu da se setim nijednog drugog, ovaj je za mene zaista poseban - rekla je Jakšićeva nakon što je eliminisala favorizovanu Ruskinju posle tri sata borbe.

- Poslednji rezultati su mi mnogo doprineli samopouzdanju i daju mi snage da se trudim da nastavim da što bolje igram u nastavku sezone. Želja mi je da se plasiram među 150 najboljih na VTA listi do kraja ove godine i da igram kvalifikacije grend slem takmičenja i to već ove sezone  - kaže Jovana. Ona najavljuje da mora da napreduje u svim segmentima igre.

- Moram još mnogo da radim na svim elementima, jer stvarno imam prostora za napredak u svemu. Sada to stvarno ne znam da kažem jer ovim turnirom se mnogo toga menja, ali ću, naravno, igrati turnire jačih kategorija - 25, 50 hiljada... a verovatno i još koji na VTA turu - zaključila je Jakšićeva.

(Telegraf.rs/teniskisavez.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA