Ragbista postao bokserski šampion (VIDEO)

Iako je postao šampion, Vilijams nema nameru da se odrekne rabgija u korist boksa – ovo mu je samo „privremeni posao“ dok traje pauza u Super ragbiju

  • 0

Ragbi zvezda i svetski prvak s reprezentacijom „Ol bleksa“ Soni Bil Vilijams postao je prvak Novog Zelanda u boksu, nokautiravši u prvoj rundi borbe za upražnjenu titulu u teškoj kategoriji Klarensa Tilmana.

Vilijams, koji je igrao poslednja četiri minuta finala ragbi Svetskog kupa prošlog oktobra, u kome su njegovi „ol bleksi“ pobedili Francusku 8:7, pobedio je američkog veterana nokautom u poslednjoj sekundi prve runde.

Vilijams je trebalo da se bori protiv Ričarda Tutakija za upražnjenu titulu, ali je ovaj uhapšen zbog posedovanja droge pa je Tilman uskočio kao rezerva.

Iako je postao šampion, Vilijams nema nameru da se odrekne rabgija u korist boksa – ovo mu je samo „privremeni posao“ dok traje pauza u Super ragbiju, u kome će sa svojim novim klubom, Vaikato Čifsima, pokušati da osvoji titulu klupskog šampiona Južne hemisfere.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA