TOLE ODGOVORIO TERZIĆU: Ne polemišem sa čovekom koga procesuiraju!

Predsednik FSS nije želeo da odgovara na optužbe koje su učestale u poslednje vreme: "Terzićev kredibilitet je doveden u pitanje"

  • 4

Tomislav Karadžić je stao pred vatru koja je poslednjih dana i nedelja pred njim. Poslednja velika buna, kako su je mnogi okarakterisali, stigla je sa strane Zvezdana Terzića, prvog čoveka OFK Beograda.

Prvi čovek FSS putem sajta saveza oglasio se zvanično povodom napada koji su učestali, a koje po medijima vrlo potencira njegov prethodnik na mestu čelnika saveza.

- Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana Redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Na njoj smo, kao i uvek, razgovarali o svim temama - otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda. Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori.

- Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to, smatram da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje.

(Telegraf / FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    3. april 2013 | 16:16

    Pa predsedniče kako takav čovek može biti predsednik jednog prvoligaša. Ti li si predsednik FSS? Može zato što si ti ista banda kao on. To je odgovor. Samim tim to je i odgovor što nam je fudbal takav. Da mi je znati koji te političar štiti , sigurno nebi glasao za njega na idućim izborima. Toliko mogu.

  • vukašin

    4. april 2013 | 07:54

    Bravo , kako se nisam setio ranije , pa ova dva Indijanaca imaju zajednički biznis i u sklopu toga nas zajebavaju . To je to!

  • moje ime

    3. april 2013 | 20:35

    a ova dva bandita posluju odvojeno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA