NOVICKI DOBIJA KOLEGINICU: Dalas želi košarkašicu! (VIDEO)

Ideja kontroverznog vlasnika Dalasa je Britni Grajner, koja ima 22 godine, visoka je 203 centimetra i nastupa za Univerzitet Bejlor

  • 0

NBA nas svake godine iznenađuje nekim novim detaljima i inovacijama. Ovaj put bi novost mogla da bude revolucionarna − Dalas Maveriksi bi u svoje redove mogli da dovedu košarkašicu! Među muškarcima!

Vlasnik Dalasa Mark Kjuban kao opciju za sledeći draft razmatra angažovanje 22-godišnje košarkašice Univerziteta Bejlor.

- Razmišljam da u drugom krugu drafta angažujemo Britni Grajner. Ako je najbolja u ponudi, ja ću je uzeti i već sam razmišljao o tome. Da li ću to zaista učiniti? Pa, u ovom trenutku sam bliži pozitivnom odgovoru. Želim da vidim da li ona može da uspe. Ako je uzmemo, ne želim da ona samo bude član tima, već da se izbori za mesto u ekipi - rekao je Kjuban.

Na centarskoj poziciji ekipe, koja se okitila šampionskom titulom pre dve sezone, u aktuelnoj godini se smenjuju igrači koji inače više igraju na krilnim pozicijama, Brendon Rajt i Šon Merion, tako da bi Britni, koja igra kao klasičan centar, mogla mnogo da doprinese Maveriksima.

Britni je u juniorskoj ligi prosečno beležila 26 poena, 13 skokova i pet blokada, što joj je donelo i titulu najbolje igračice u ligi, a pre toga je tri godine zaredom birana za najbolju postavu lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA