BACI TO IZ RUKU: Obama od 22 šuta samo dva puta pogodio koš! (VIDEO)

Dva puta je osovjio predsedničke izbore, ali je isto toliko puta pogodio i koš kad se pridružio mladima na terenu na Uskršnji ponedeljak

  • 4

PR i knjige moge da naprave čudo od čoveka, ali ne može da vam da sportski talenat.

Barak Obama dugo je, kako se to narodski kaže, "učio školu" i ta škola mu je donela talenat u govorništvu i dobijanju debata, a to mu je donelo osam godina vladavine Amerikom. Ali, ono što nije dobio je talenat za košarku!

Predsednik "najjače zemlje sveta" je odlučio da se malo zabavi sa mladima na Uskršnji ponedeljak, pa je izašao na košarkaški teren da malo šutira na koš, ali nije se proslavio. Štaviše, propisno se obrukao!

On je od 22 pokušaja ubacio samo dva, od čega je jedan pogodak bio i čist zicer, mada je nekoliko i zicera promašio.

Neki od šuteva u publici su izazavali muk, uz uzdržavanje od smejanja, dok je situacija na terenu u jednom trenutku izgledala baš, baš smešno - svi su stali na strane, gledali Obamu i bili u fazonu: "Aj' daj pogodi jednom".

Tim povodom predsedniku su se podsmevale i kolege sa ESPN, koje su na osnovu ponašanja na terenu analizirale i predsednikove osobine.

- Bilo je brutalno, nije promašivao samo skok-šuteve, nego i polaganja iz zicera, a niko ga nije čuvao. A nije znao ni da stane. Možete da promašite 5-6, možda i osam puta, i onda se sklonite. Posle nečeg takvog ne tražite ponovo loptu - rekao je analitičar Toni Kornhajzer, koji je ovo ispucavanje nazvao najvećom sramotom Obaminog predsedničkog mandata.

Pogledajte bruku Baraka Obame.

Sličnu bruku, samo još na košarkaškoj NBA utakmici, prikazao je Andre Dramond koji  nijedno od dva slobodna bacanja nije ni dobacio do koša.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA