Jelena ponovo slavila u trileru!

Srpska teniserka u taj-brejku drugog seta spasila dve meč lopte i na kraju savladala Francuskinju Karolin Garsiju 5:7, 7:6 (12:10), 6:3

  • 2

Srpska teniserka Jelena Janković savladala je Francuskinju Karolin Garsiju u tri seta 5:7, 7:6 (12:10), 6:3 i plasirala se u treće kolo turnira u Čarlstonu.

Kao i dan ranije Jelena je igrala maratonski meč, tek nešto kraći nego onaj u prvom kolu protiv Melani Odin. Ovog puta Jankovićevoj je trebalo dva sata i 38 minuta da stigne go pobede, 18 minuta manje nego u prvom kolu.

S obzirom kako igra Jelena možda 10 brejkova u meču i nije tako mnogo, po pet za svaku teniserku, Jelena je u servisu načinila čak 11 duplih grešaka, naspram pet njene rivalke, ali nekako je uspela da preokrene  protiv 19-godišnje kvalifikantkinje.

Prava drama viđena je u taj-brejku drugog seta, Srpkinja je spasila dve meč lopte i uspela sa 12:10 da izjednači na 1:1 i ostane u meču.

Pozitivno je svakako što je Jelena odlučujući set odigrala najbolje, oduzela je servis Francuskinji u šestom gemu i sačuvala tu prednost do kraja.

U narednom kolu Jankovićeva će igrati protiv još jedne tinejdžerke, Džesike Pegule (19) iz SAD, koja je neočekivano savladala osmog nosioca Monu Bartel u dva seta 7:6, 6:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abc

    4. april 2013 | 01:28

    Ona bese posle par pobeda na Mastersu izjavila kako njeno vreme tek dolazi i da ce da osvoji GS? :-) A sad u turniru iz kategorije 250 ja mislim,igra skoro tri sata protiv devojke koja i na ovako slab turnir dolazi kroz kvalifikacije. :-)

  • blabla

    4. april 2013 | 10:57

    Ja mislim da nas dvojac JJ i AI, ima potencijal, ali da prosto ne rade dovoljno. I zato su te oscilacije u igri. Talenat nije dovoljan, Ana fizicki nije ni 30% od onog sto je bila kada je osvojila RG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA