IGRAČI PARTIZANA: Znali smo da možemo da pobedimo Zvezdu!

- Gordić nas je nosio do pobede, bio je sjajan u poslednjih pet minuta, ali Lovernj, Milosavljević i ostali takođe su igrali odlično - hvalio je svoje kolege Leo Vesterman

  • 1

Partizan je u sredu uveče najzad prekinuo niz Crvene zvezde od tri pobede zaredom u košarkaškim derbijima.

"Crno-beli" košarkaši su posle trijumfa sijali od sreće.

- Mislim da će nam ova pobeda podići kvalitet, pogotovo na fajnal foru ABA lige i u plej-ofu domaćeg takmičenja. Nadam se da ćemo zadržati ovu prednost, da ćemo savladati Zvezdu i na domaćem terenu kako bismo zadržali prednost pred plej-of. Vrlo važna pobeda za nas - rekao je Bogdan Bogdanović.

- Dobro smo ušli u utakmicu, nismo se uplašili, već smo odigrali hrabro, iako smo promašili neke šuteve. Jako je bitno da tim igra dobro, napredujemo iz utakmice u utakmicu - dodao je Bogdanović.

Plejmejker "crno-belih" Leo Vesterman kaže da je timski duh odlučio pobednika.

- Ovo je sjajna pobeda za nas. Znali smo da možemo da savladamo Zvezdu, do sada nismo uspevali, ali sada jesmo. Odigrali smo timski, odlično smo spremili meč, borili smo se i odigrali sjajnu utakmicu. Mislim da je presudio timski duh. Gordić nas je nosio do pobede, bio je sjajan u poslednjih pet minuta, ali Lovernj, Milosavljević i ostali takođe su igrali odlično - hvalio je svoje kolege Francuz.

U odsustvu povređenog Vladimira Lučića, Milosavljević je poneo kapitensku traku, a ni on, kao njegove kolege, nije krio veliku sreću zbog pobede.

- Ovo je bila veoma važna pobeda, igrali smo veoma borbeno i agresivno tokom cele utakmice. Mislim da smo ih iznenadili zonom, u napadu smo ubacivali bitne šuteve, posebno Gordić, koji je odigrao odlično, vrlo dobro smo ih zatvarali skokom i došli do pobede - rekao je Milosavljević.

"Crno-beli" su gotovo tokom celog meča vodili, ali su ga prelomili u poslednjih nekoliko minuta, kada su odigrali mirnije, iako su bili bez isključenog Bertansa i Vestermana, koji je do tada već zaradio pet ličnih grešaka.

- Odigrali smo jako iskusno, iako smo veliki broj utakmica ove sezone gubili u neizvesnim završnicama. Tada smo "gubili glavu", ali smo sada bili hladni, ubacili smo veoma bitne šuteve i bacanja i pre svega smo odigrali odličnu odbranu - rekao je "crno-beli" kapiten.

U narednom kolu Superlige Srbije, Partizan u subotu od 17 časova dočekuje Vojvodinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    4. april 2013 | 11:42

    Naravno dobijacemo ih i ubuduce jel oni su so skup penziomera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA