Vidić kulira Kolarova i Nastasića!

Kapiten Mančestera pred gradski duel ne želi priču sa dvojicom zemljaka, jer "nikada pre meča ne razgovara sa protivnicima"

  • 5

Udariće Srbi na Srbina, ali priče nema! Prema rečima kapitena Mančester junajteda Nemanje Vidića, ne bi trebalo očekivati diskusiju uoči meča njegovog Junajteda i gradskog rivala Sitija koji je na programu u nedelju.

- Nikada pre utakmice ne razgovaram sa protivnicima. Inače ne volim da razgovaram o mečevima. Kolarov i Nastasić su mi dobri prijatelji, ali najviše volim da izađem na teren i odradim posao - kazao je Vidić za sajt Mančester junajteda.

"Crveni đavoli" vode na tabeli Premijer lige sa 15 bodova više u odnosu na drugoplasirani Siti, koji brani trofej.

- O utakmici morate da razmišljate samo taj dan i ne bi trebalo gubiti energiju jer vas to izmori.

Prema podacima kluba sa Old Traforda, Vidić je trenutno najbolji fudbaler Junajteda u istoriji, kada je u pitanju procenat pobeda u ukupnom broju odigranih mečeva.

Vidić je trijumfovao u 71,3 odsto mečeva koje je odigrao, a u obzir su dolazili samo fudbaleri koji imaju više od 50 nastupa za "đavole".

Bivši srpski reprezentativac u Junajted je došao 2006. godine iz moskovskog Spartaka. U dresu Mančestera, Vidić je do sada osvojio Ligu šampiona, četiri titule prvaka Engleske, tri Liga kupa i Svetsko klupsko prvenstvo.

(Tanjug/Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA