VERMEZOVIĆ: Lopta prosto nije htela u gol!

Trener Partizana smatra da njegovi igrači nisu imali sreće u Užicu, gde su odigrali 0:0 protiv Slobode

  • 1

Posle novog remija,ovaj put u Užicu protiv Slobode (0:0), trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović, rekao je da pitanje prvaka još nije rešeno, jer u Superligi Srbije svako svakoga može da pobedi.

Partizan posle 21. kola vodi na tabeli sa 51 bodom, sedam više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u narednom meču dočekuje Vojvodinu, koju je u prvom delu prvenstva ubedljivo pobedio u Novom Sadu sa 3:0.

- Govorio sam da ništa nije gotovo i kada smo imali 11 bodova prednosti, tako i sada tvrdim. U ovakvoj ligi svako svakog može da pobedi - rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

Trener Partizana je dodao da je crno-belima nedostajalo sreće i koncentracije u završnici.

-Znali smo i pre utakmice da neće biti lako. Nemamo puno za čime da žalimo, probali smo, nije nas išlo i to je jedan od onih dana kada lopta jednostvano neće u gol. Neke situacije koje smo promašili, momci lagano rešavaju, ali u fudbalu je tako, kada se neke situacije ne ispuštuju - rekao je Vermezović.

On je pohvalio golmana Stojkovića, koji je u 72. minutu "fenomenalnom intervencijom" sprečio Aleksandra Pejovića da donese prednost Užičanima.

Strateg Slobode Ljubiša Stamenković ocenio da je podela bodova najpravedniji ishod.

-Bila je ovo borbena utakmicama. Ni oni, ni mi nismo iskoristili svoje šanse i ovo je najpravedniji rezultat. Naš golman Ranković bio je fenomenalan, a uspeli smo da izblokiramo Ilića i Brašanca, tako da su njihovi defanzivci morali da kreiraju igru - naveo je Stamenković.

On je dodao da se Sloboda svesno prvo poluvreme branila, a u nastavku meča igrala otvorenije.

- U drugo poluvreme ušli smo sa željom da pobedimo, tako smo i odigrali. Imali smo šanse, mogli smo da naplatimo za sve pehove i nesreće koje smo imali u poslednje vreme. Verovatno će nam Bog vratiti kada budemo jurili šampionsku titulu ili budem igrali u Evropi - poručio je Stamenković.

Partizan narednog vikenda u derbiju 22. kola dočekuju Vojvodinu, dok Užičani gostuju Hajduku iz Kule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slave

    4. april 2013 | 22:37

    neznam sta se cudi vermez,to je vasa realnost i to je to!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA