BOGATO: Jaja Tureu 44 miliona funti za još četiri godine vernosti!

Odlični fudbaler sredine terena produžio ugovor sa Mančester sitijem do 2017, nedeljna plata i dalje 210.000 funti

  • 0

Prvotimac Mančester sitija i reprezentativac Obale Slonovače Jaja Ture potpisao je novi četvorogodišnji ugovor  sa klubom i time okončao nagađanja da će možda uskoro da promeni sredinu.

Kako i priliči jednom od najbogatijih klubova na svetu, ugovor do 2017. sa 29-godišnjim igračem sredine terena astronomski je. Tureova plata od 210.000 funti nedeljno ostaje nepromnjena, što znači da će za četiri godine inkasirati oko 44 miliona.

- Ovo je mesto gde želim da budem. Nikad neću zaboraviti kako su me prihvatili navijači, klub i vlasnici i ništa mi neće biti veće zadovoljstvo nego da završim karijeru kao fudbaler Mančester sitija. Želim da nastavim da osvajam titule i trofeje i pravim istoriju. Uživao sam sve vreme ovde i jedva čekam sledeće poglavlje - objavio je Jaja Ture na svom sajtu posle potpisivanja.

Jaja Ture stigao je u Mančester siti iz Barselone 2010. za 24 miliona funti, u karijeri je nastupao još za Beveren, Metalurg Donjeck, Olimpijakos i Monako, a za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 75 mečeva .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA