ĆIRO BESNI ZBOG SUĐENJA: "J... ti hrvatski fudbal!"

Trener Zagreba bio ogorčen kada je čuo ko je određen za arbitra u gradskom derbiju protiv Dinama

  • 0

Čuveni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, trenutno na klupi Zagreba, "poludeo" je kad je saznao da će mu protiv Dinama u gradskom derbiju suditi Ante Vučemilović.

- Daj mi da popijem nešto, daj mi cigaretu... Neverovatno! U prvom mandatu u Rijeci unakazio me čovek i dobio četiri utakmice kazne jer je dosudio nepostojeći jedanaesterac. Videli ste  i kako nam je sudio nedavno u Zaprešiću. Pa od prvog minuta nas je masakrirao - besneo je Čiro u prisustvu novinara.

- Šta im to treba, koju vražju mater? Ima toliko čestitih sudija, nekompromitovanih. Što ja sad moram nešto da kažem pa da me tuže opet. Teram ih u p.... materinu. Zna se čija je to muzika. Ništa se ne ostavlja slučaju ovde. Je... ti hrvatski fudbal. Pa, dokle će to tako - zapitao se uspešni stručnjak, a potom nazvao čoveka koji delegira sudije Ivana Peraića.

- Đovani, pozdravlja te Ćiro Blažević ako ti to išta znači. Reci mi, sine, što si mi uvalio ovog Vučemilovića? O, majku ti Božju. Čuj, Đovani, nemoj... Pa imali smo problema s njim u Zaprešiću i jedanput davno... Je l' te neko nagovarao da to napraviš. Imam lepo iskustvo s tobom, ali bojim se da te je neko nagovorio majku mu j...m. Nije? Dobro, ako si ga već stavio, samo da ga nama nisi stavio - zaključio je Ćiro, čija ekipa je trenutno poslednja na tabeli i čeka je do kraja teška borba za opstanak.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr, Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA