Ivković pregrmeo Istanbul

I pored fenomenalne partije bivšeg Partizanovca Lafajeta, Olimpijakos pobedio Efes i primakao se četvrtfinalu Evrolige...

  • 0

Saša Vujačić i Oliver Lafajet su inicirali seriju 13:2 u samom finišu meča u Istanbulu, ali je Efes na kraju ostao bez bodova protiv Olimpijakosa Dušana Ivkovića – 65:67.

U meču ekipa koji se bore za drugo mesto u grupi E Top 16 faze Evrolige (iza neprikosnovenog CSKA) do druge pobede u 4. Kolu je stigao grčki vicešampion, koji bi sa pobedom naredne nedelje protiv Galatasaraja praktično da osiguira plasman u četvrtfinale.

Samo 16 sekundi pre kraja Slukas je pogodio oba slobodna bacanja, a Turci u psoeldnjem napadu nisu uspeli da izbore produžetak.

Amerikanac Lafajet (bivši plej Partizana) i njegov kolega Saša Vujačić pogađali su kao u trancu meča za 3 poena, ali nisu uspeli da donesu potpuni preokret turskoj ekipi koja ostaje na jednoj pobedi posle 4 kola. Lafajet je postigao 22 poena, Stanko Barać 18, a Vujačić 8 poena za tursku ekipu. Grke je predvodio Kostas Papanikolau sa 16, koliko je imao i iskusni Printezis.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA