Engleski igrači šokirani zbog odlaska Kapela i hoće Rednapa

Igrači razočarani posle odlaska Don Fabija. FA Engleske traži rešenje kako da oslobodi Rednapa od ugovora sa Totenhemom

  • 0

Beskompromisni "Don Fabio" nije popustio  u svojim principima pred Englezima i napustio je Ostrvo. Engleska je u šoku, kako navijači, tako i igrači Gordog Albiona. Postavlja se pitanje: ko umesto Kapela?

Jedno ime se ipak izdvaja kao najveći favorit: Hari Rednap iz Totenhema! Konačno bi mogla da se ispuni želja engleske javnosti da reprezentaciju predvodi domaći stručnjak. Isfrutrirani slabim rezultatima na velikim takmičenjima, Englezi su krivicu uvek svaljivali na strane stručnjake koji su trenirali Englesku. Sada u Rednapu vidi spasioca, koji bi mogao da nacionalni tim odvede do nekog velikog uspeh, odnosno titule evropskog šampiona.

Rednap već tri godine radi sjajan posao sa Totenhemom, a ova sezona je kuliminacija tog njegovog dobrog rada jer je Totenhem sve iznenadio trećim mesto na tabeli, ispred Čelsija, Arsenala, Liverpula. Igrači žale za Kapelom, ali već predlažu da Rednap popuni rupu nastalu odlaskom Italijana.

"Razočaran sam. Kapelo je sjajan trener i sjajan čovek. Što se mene tiče, njegova zamena mora da bude Englez. Navijam za Harija Rednapa" - napisao je Vejn Runi na Tviter profilu.

"Šokiran sam ovim vestima. Razočaran sam i tužan. Kod Kapela sam debitovao i uvek je verovao u mene. Hvala vam Mister Kapelo. Sjajan ste trener" - poručio je vezista Džek Vilšir preko Tvitera.

Problem kod evenutalnog angažmana Rednapa bi mogao da bude ugovor koji ima sa Totenhemom, ali nije isključeno da londonski klub i FA Engleske pronađu kompromis u ime "viših" ciljeva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA