VUJOŠEVIĆ OGORČEN ZBOG SUSPENZIJE: Skandal!

"Predrag Bojić je prešao hiljadu situacija. Sve mu je bilo u redu u Železniku, u Kragujevcu...Očigledno je da se odluke donose pod strahom", rekao je trener Partizana

  • 0

Trener Partizana Duško Vujošević teško je primio odluku da će naredna dva meča tima koji trenira morati da gleda sa tribina, jer je odlukom disciplinske komisije Košarkaške Superlige suspendovan na dva meča.

Odluka je doneta na osnovu snimka koji se pojavio na internetu na kojem se vidi da u jednom trenutku Vujošević štipa sudiju večitog derbija Obrkneževića.

- Ovo je skandalozno! Direktor takmičenja Predrag Bojić je prešao preko hiljadu situacija... Njemu je sve bilo u redu u Železniku prošle godine, u Kragujevcu... Tu nije koristio dokumentarni materijal kasnije da odredi kazne - rekao je Vujošević.

Trener "crno-belih" smatra da su ove odluke plod straha onih koji ih donose.

- Ovo je stvarno skandal. Kažnjavanje Bertansa, a ne igrača koji je isključen sa njim je nepošteno i neprincipijelno... Mnogo su se zamerili Partizanu, pre svega zbog Bertansa. Očigledno je da odluke donose pod strahom - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA