VERMEZOVIĆ: I dalje imamo lepu prednost!

Trener Partizana podsetio da je i u vreme dok su "crno-beli" imali 11 bodova više u odnosu na Zvezdu tvrdio da prvenstvo nije gotovo

  • 2

Vladimir Vermezović, trener Partizana, rekao je da u njegovoj ekipi nema panike, iako su "crno-beli" "vezali" dva remija u Jelen Superligi i sada imaju sedam bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

- Kad smo imali 11 bodova viška, rekao sam da još nije gotovo. I dalje imamo lepu prednost, a verujem da nam ju je neko ponudio pre početka, oberučke bismo prihvatili - izjavio je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu. "Crno-beli" su u prethodna dva meča odigrali nerešeno sa Hajdukom i Slobodom, a već u nedelju dočekuju Vojvodinu u derbiju 22. kola Superlige.

- Da je Crvena zvezda digla ruke od titule, ostavila bi istog trenera i čekala sledeću sezonu. Mnogi su otpisali i Zvezdu i Vojvodinu, ali ja nikada nikoga nisam potcenio. Sad nam treba pobeda protiv Vojvodine. Verujem u svoje igrače. Nije ovo ništa strašno, samo nam nedostaje bolja realizacija i nadam se da će tako biti u nedelju - istakao je Vermezović.

Na pitanje novinara da prokomentariše podatak da je u prošlom kolu Hajduk protiv Crvene zvezde izašao sa značajno izmenjenom postavom u odnosu na duel sa "crno-belima", strateg Partizana je rekao:

- U srpskom fudbalu je važilo da te ekipe na utakmicama sa Crvenom zvezdom i Partizanom daju sve od sebe, da se dokazuju. Izgleda da više nije tako... Sada žive samo za mečeve sa Partizanom.

Vermezović je naveo i da je svestan da će Vojvodina u nedelju pokušati da napravi iznenađenje na stadionu u Humskoj.

- Poraz od OFK Beograda ih je poremetio. Ali mi igramo na svom stadionu i zato nam je potrebna podrška zbog psihološkog stanja u kojem se nalaze. Siguran sam da momci mogu to da izdrže - zaključio je Vermezović.

On na utakmici u nedelju neće moći da računa na kapitena Sašu Ilića i desnog beka Aleksandra Miljkovića, koji će pauzirati zbog žutih kartona.

Duel Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    5. april 2013 | 17:34

    VIDECU TU TVOJU LEPU PREDNOST POSLE VOJVODINE.DA SI IZGUBIO 4 BODA PROTIV VOJVODINE ILI ZVEZDE PA IN ALI PROTUV SLOBODE I HAJDUKA.SRAMOTA

  • slave

    5. april 2013 | 18:44

    da je pintu dosao samo na polusezoni jos bi manja prednost bila!trebali su ranije mutavog jankovica da otpuste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA