KK Partizan povukao Todorića iz Predsedništva Superlige!

"Crno-beli" ocenili skandaloznim odluke direktora Superlige Predraga Bojića o kažnjavanju aktera večitog derbija i zaključili da ne vide svrhu učešća svog predstavnika u daljem radu Predsedništva

  • 4

U košarkaškom klubu Partizan ocenili su da su odluke direktora Agroživ Superlige Predraga Bojića o kažnjavanju aktera večitog derbija skandalozne i odlučili da povuku svog člana, Dragana Todorića, iz Predsedništva lige.

Slične ocene prethodno je izneo i trener "crno-belih" Duško Vujošević, a saopštenje kluba prenosimo u celosti:

"Košarkaški klub Partizan mt:s odluku direktora takmičenja o kažnjavanju aktera utakmice 2. kola Agroživ Superlige Srbije između Crvene zvezde Beograd Telekom i Partizana mt:s smatra skandaloznom.

Očigledno je da direktor takmičenja primenjuje dvostruke aršine pri donošenju odluka. Ne propušta se nijedna prilika da se KK Partizan drastično kažnjava, a diskriminišu se igrači i funkcioneri kluba iz Humske.

Odluka je donesena na osnovu video-snimka koji u ranijim situacijama nije bio konsultovan, počevši od skandalozne organizacije četvrte utakmice finala plej-ofa u Železniku i prekidanja utakmice finala Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevcu, do drastičnog kažnjavanja Bertansa, dok se igrač Crvene zvezde Subotić, koji je u toj situaciji takođe isključen, kažnjava samo novčano.

Fizički napad na trenera Partizana od strane osobe koje je sedela u prvom redu počasnih mesta, takođe se ne sankcioniše, već se organizator simbolično kažnjava za sve nemile događaje na pomenutoj utakmici.

Ne možemo a da ne konstatujemo da je ogroman strah i pritisak prisutan kod direktora takmičenja zbog raznoraznih uticaja, što se jasno vidi iz njegovih skandaloznih odluka.

Pokazalo se da je uprava KK Partizan donela najispravniju odluku da uoči ovog meča ne prihvati razmenu karata sa Crvenom zvezdom. Naši navijači bi ponovo bili označeni kao najveći krivci, ovako bez njihovog prisustva i mogućnosti da se iznova nepravedno okrive, kakav je slučaj bio u Kragujevcu, sva osuda i krivica se sada upućuju na igrače i trenera Partizana.

To nećemo dozvoliti, niti se tome povinovati.

Košarkaški klub Partizan mt:s do daljnjeg povlači svog člana iz Predsedništva lige. Smatramo da u ovakvim oklonostima ne vidimo svrhu našeg učešća u daljem radu.

(Telegraf.rs/Izvor: kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muka mi je vise

    5. april 2013 | 21:29

    Bravo,nemojte davati vise legitimitet Cocicu i naopakom rezimu.

  • Oto Fon Schtuka

    6. april 2013 | 07:53

    Dobra odluka, i jos bolja ona da se ne prihvate ulaznice. Svaka manipulacija ovog tipa se u sportu brzo vidi, pa i pokusaj placenih novinara da paznju sa ocajne organizacije meca skrenu na Vujosevicev "zlocin". Ipak ne mislim da su kazne Vujosevicu i Bertransu neadekvatne, ako se iste budu primenjivale i na ostale u slicnim situacijama. Neadekvatna je kazna Zelezniku za njenu publiku na terenu (jos jednom) i narocito za fizicki napad publike na ucesnike meca. Cudi me da nisu nasli nekog zvezdasa koji je na ulici dobio samar ovih dana, pa da za sve okrive grobare.

  • Borko

    5. april 2013 | 22:20

    Debeli,opet stipas,vuces,a onaj primitivac pored tebe pljuje.Kako vas jos nije sramota da dajete ova jadna saopstenja.Zasluzeno ste pobedili i uzivajte!Manite lazna saopstenja,gde ste vi zrtve,jer to vi niste ovde vec 20 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA