PANTOMIMIČARI IZ BOJSIJA: Uživali smo na hokeju u hotelskoj dvorani

Srpski teniski reprezentativci super se provode u Americi za vreme Dejvis kupa, jer stalno smišljaju nove zanimacije - igraju hokej, basket, gledaju Lugu šampiona...

  • 0

U Dejvis kup reprezentaciji Srbije nikada nije dosadano. Atmosfera se "podgreva" na razne načine, a momci koje "vodi" selektor Bogdan Obradović svako okupljanje doživljavaju kao familijarno.

- Mi, recimo, retko kada vodimo ozbiljne i duge razgovore i mnogo više volimo da pričamo opuštenije - rekao je selektor Bogdan Obradović jednom prilikom u Bojsiju.

Njegove reči potvrđuju u glas svi do jednog tenisera, a Ilija Bozoljac je za Telegraf rekao da u timu nikada nije dosadno. Ekipa je u malenom Bojsiju skoro nedelju dana i, kako Ilija kaže, imaju dosta vanteniskih aktivnosti. Posle gledanja košarkaške utakmice momaka sa lokalnog univerziteta, naši teniseri su se našli i na plej-of utakmici Bojsi Stilhedsa, hokejaškog univerzitetskog tima.

- Hotel u kojem smo povezan je sa hokejaškom dvoranom i ima nekoliko svojih loža. Bukvalno iz hotela ulazimo u fenomenalnu dvoranu. Iskoristili smo i tu mogućnost i uživali u utakmici. Ovo je dobra stvar jer ne moramo da idemo ovamo ili tamo, da rasipamo energiju na razne strane. Ovo je idealno da se opustimo - rekao je Bozoljac, i podvukao:

- Kod nas nikada nije dosadno. Tim je sjajan i mislim da nijedan tim nema ovako dobru atmosferu. Ona nas krasi, a vreme nam je iskorišćeno na najbolji način. Ako to nisu treninzi, onda pokušavamo nešto da organizujemo da radimo zajedno, tako da, realno, dosade nema.

Osim hokeja i basketa koji ste igrali, kako ste provodili dane do početka četvrtfinalnog meča protiv Amerike?

- Volimo da igramo pantomime, ali i znamo da izmislimo nešto kako bismo bili zajedno. Recimo, svi smo pre neki dan zajedno gledali Ligu šampiona. Igrali smo i taj basket i moram da naglasim da smo Novak i ja rutinski pobedili selektora i Duleta, i bilo bi dobro da počnu da treniraju kako bi nas dobili u "amerikancu".

Ko je glavni inicijator igara ili ko prednjači u "izmišljanju"?

- Nema takvih. Interesovanja su nam slična, i to je odlično. Zajedno kombinujemo i smišljamo. Niko se ne izdvaja i niko ne želi da radi nešto sam.

(Dejan Ješić, izveštač Telegrafa iz Bojsija / sponzor puta: www.aerogaga.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA