TROICKI: Nedostaje mi samopouzdanje, ali verujem u konačan trijumf!

- Na kraju sam imao malu nesreću u petom setu, kada sam imao nekoliko brejk-lopti, ali ih nisam iskoristio. On svoju jeste u najbitnijem gemu za njega i uspeo je da dobije meč - rekao je Viktor posle poraza od Kverija u drugom meču Dejvis kup okršaja

  • 4

Viktor Troicki poražen je 3:2 u setovima od Sema Kverija, pa je rezultat u duelu Srbije i SAD posle prvog dana 1:1.

Viktor nije bio zadovoljan posle poraza...

- Vidi se da mi nedostaje samopouzdanja u ovakvim mečevima, protiv bolje rangiranih igrača. Mislim da sam odigrao dobar meč i da sam dao sve od sebe, ali jednostavno nije bilo dovoljno - rekao je Troicki razočarano posle poraza od Kverija.

- Na kraju sam imao malu nesreću u petom setu, kada sam imao nekoliko brejk-lopti, ali ih nisam iskoristio. On svoju jeste u najbitnijem gemu za njega i uspeo je da dobije meč. Krivo mi je samo što sam počeo malo sporije u prvom setu, pa sam posle morao da jurim rezultat. Mislim da sam igrao dobro i krivo mi je što sam izgubio. Mislim da ćemo ipak uspeti da prođemo dalje - rekao je Troicki.

On je naglasio da veruje u konačan trijumf naše reprezentacije i plasman u polufinale Dejvis kupa.

- Verujem u konačan trijumf - rekao je Troicki.

Selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović takođe je optimista uoči nastavka susreta sa SAD.

- Viktor je igrao odlično. Drago mi je što vidim da popravlja formu. Verujem da ćemo uspeti da trijumfujemo - poručio je Obradović.

Drugog dana na teren će dublovi. Za Srbiju bi trebalo da igraju Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić, a za Ameriku braća Majk i Bob Brajan.

U polufinale će tim koji ostvari tri pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA