PANTIĆ: Ne igram jer sam povređen!

I mladi fudbaler Crvene zvezde se konačno oglasio povodom spekulisanja i prepirki između menadžera Ranka Stojića i njegovog kluba Crvene zvezde

  • 1

Velika se polemika vodi na relaciji Ranko Stojić - Crvena zvezda. Uglavnom je to zbog ugovora i kupoporodaje određenih igrača koji su iz redova "građevinara" prešli na "Marakanu".

Jedan od "spornih" je Aleksandar Pantić, koji kaže da je povređen. To smo napomenuli prvo jer mladom defanzivcu ne prijaju prepirke Zvezde s menadžerom i finansijerom njegovog bivšeg kluba.

Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović tvrdi da Aleksandar Pantić (21) nije sklonjen iz tima jer ima štetan ugovor s klubom, dok Ranko Stojić smatra da je njegov štićenik baš iz tog razloga odstranjen iz ekipe.

- Ne treniram sa ekipom, što znači da sam povređen. Idem na terapije, jačam kvadriceps i mirujem. Sredinom sledeće nedelje trebalo bi da se priključim saigračima. Razgovarao sam s trenerom Sa Pintom i on jedva čeka da počnem da radim. Pitao me je kako mi je noga, što mi mnogo znači - rekao je za Kurir Pantić.

Mladi defanzivac je još zimus imao problema s kolenom. Pre četiri meseca imao je operaciju, a potom je bio na rehabilitaciji u Ukrajini.

- Tokom priprema sam osećao bol u kolenu. To se smirilo kad je sezona počela, ali usled učestalih utakmica bol se opet javio. Sada mirujem po savetu lekara - kazao je Pantić.

(Telegraf.rs/ Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg!

    7. april 2013 | 02:02

    Tesko da je povredjen ! Al to je kad se covek hvali da navija za partizan i pored toga za koga igra !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA