Nole očitao lekciju starijem Kosteliću

Nema sumnje da je skijanje, u kome je Kostelić najbolji na svetu, težak sport ali postavljase pitanje da li je gospodin Kostelić gledao finale Australijen opena

  • 0

Dok je najbolji teniser sveta Novak Đoković u Londonu primao sportskog oskara, nagradu Laureus, najbolji svetski skijaš Ivica Kostelić u Zagrebu je proglašen za najboljeg sportistu glavnog grada Hrvatske.

Ovakva raspodela nagrada nije se dopala ocu hrvatskog smučara Anti koji je poručio da tenis može da igra svako a da se Novak okušao i u skijanju u kome se nije baš pokazao.

- Svaka čast tim vašim "sportovima", ali jedino skijanje je prava stvar, a naše pobede da se porede s vašim smešnim igricama – preneo je izjavu Kostelića seniora, hrvatski portal index.hr koji podseća da ovo nije prvi put kako se on oglašava u javnosti sličnim „biserima“.

Može li svako da pobedi Nadala u pet setova?

Sam Đoković je priznao da je skijanje najbolji sport osim tenisa i da žali što nikada profesionalno nije odvozio bar jedan slalom. Nije želeo da komentariše izjave Anta Kostelića da je tenis lakši sport od skijanja, ali je iskoristio priliku da čestita na svim uspesima Ivici i Janici. Jasno je ko je u ovoj priči ispao uskogrudan, a ko pravi sportista.

Nema sumnje, piše dalje hrvatski portal, da je skijanje, u kome je Kostelić najbolji na svetu, težak sport, kao i da Nole bar delić „Laureusa“ duguje svom šoumenskom talentu i imitatorskim sposobnostima ali se postavlja pitanje da li je gospodin Kostelić gledao finale Australijen opena u kome je Đoković posle više od šest sati igre savladao najvećeg rivala Rafaela Nadala?

Da jeste, svedočio bi meču koji je bilo naporno i gledati i koji je trajao otprilike kao 400 slalomskih trka. Koliko god da je ova usporedba glupa, nije ništa gora od Kostelićeve izjave, zaključuju na indexu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA