MOTO GP: Lorenco slavio na otvaranju sezone!

Aktuelni šampion dominirao tokom Velike nagrade Katara i u velikom stilu započeo odbranu titule * Valentino Rosi, povratnik u Jamahu, zauzeo drugo mesto

  • 1

Španac Horhe Lorenco, aktuelni šampion "kraljevske" Moto GP klase, vozač Jamahe, slavio je na Velikoj nagradi Katara, prvoj trci nove sezone. Lorenco je vodio od početka do kraja i nadmoćno trijumfovao, nastavivši tamo gde je stao prethodne sezone.

Drugo mesto zauzeo je slavni Valentino Rosi, Lorencov klupski kolega, povratnik u Jamahu posle dve katastrofalne sezone u Dukatiju. Rosi je u završnici trke podsetio na najbolje dane kada je prestigao klupske drugove iz Repsol Honde, Špance Danija Pedrosu i Marka Markeza, debitanta u najjačoj konkurenciji, prošlogodišnjeg šampiona u 250 kubika.

Markez je uspeo da se domogne postolja, dok je Pedrosa, glavni konkurent Horhe Lorenca u borbi za titulu prethodne sezone, morao da se zadovolji četvrtim mestom.

Naredna trka vozi se 21. aprila, u pitanju je Velika nagrada Amerike, na novoj stazi u Ostinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    8. april 2013 | 20:32

    Doktor se vratio .Pacijenti pripremite sa terapija je besplatna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA