JAPANCI NAŠLI REŠENJE ZA MESIJA: Stavili robota na gol! (VIDEO)

Argentinac protiv kartonskog kompjuterizovanog golmana jedva uspeo da pogodi dva od četiri penala, ali je na kraju bio vrlo zadovoljan što "nije izgubio"

  • 0

Prva stvar koja ljudima padne na pamet kad neko spomene Japan je tehnologija! Japanci, uz tehnologiju, u čemu su najbolji, obožavaju fudbal, a danas kada neko voli igru sa zelenog tepiha, mora da voli i Lea Mesija.

Japanci su upravo Mesija i tehnologiju odlučili da spoje, pa se Argentinac igrao "šutiranja penala" sa smešnim japanskim golmanom robotom!

Mesi je kod prvog penala samouvereno stao ispred "čuvara mreže", ali je njegov šut kartonski golman sjajno odbranio. Posle dve serije, Japanac je vodio sa 2:0, pošto je Mesi pogodio stativu.

Treća i četvrta serija je pripala fudbaleru Barselone, koji se tada apsolutno uozbiljio jer mu je, očigledno, bilo stalo da ne izgubi meč od jednog robota, koji je bio vrlo blizu odbrane kod trećeg šuta.

Argentinac se uporno bori sa povredom koju je zadobio u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, pa vodi polemiku sa lekarima da li treba da igra u revanšu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA