Arapi nagrađuju fudbalere PSŽ sa po 400.000 evra!

Vlasnici pariskog kluba ozbiljno će se otvoriti u slučaju onoga što je već izvesno - slavlja u šampionskoj trci posle 20 godina

  • 0

Tu fudbala odavno nema. Čist biznis! Kako drugačije opisati informaciju francuskih medija da će čelnici PSŽ nagrađivati fudbalere za osvojenu titulu i sa po 400.000 evra!

Vlasnici pariskog kluba koji su od prošle zime bogati Arapi, tako će i šakom i kapom davati prvotimcima koji su najbolji u francuskom prvenstvu, jer su nadomak titule koju čekaju od 1994. godine.

Možda bi razlog za toliko "keširanje" trebalo tražiti i u postu od skoro 20 godina. Nagrada će varirati od fudbalera do fudbalera, u zavisnosti od njihovog doprinosa eventualnom osvajanju trofeja.

Uprava PSŽ-a odbila je u ranijim pregovorima sa igračima da im isplati traženu sumu od po pola miliona evra na ime nagrade za titulu.

PSŽ koji trenutno ubedljivo vodi u francuskom šampionatu sa sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Olimpikom iz Marselja, igraće u sredu revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Barselone.

Do kraja francuskog prvenstva ostalo je još sedam kola.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA