IZ "PORŠEA" U PRSLUK ĐUBRETARA: Tevez počeo da čisti ulice! (VIDEO)

Fudbaler Mančester sitija koji odrađuje kaznu zbog vožnje bez vozačke dozvole došao je u gradsku čistoću u svojoj ljutoj mašini, a posle prionuo na dvosatnu dužnost...

  • 2

Došlo je vreme da se fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez iskupi zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Argentinac je uz kaznu od šest meseci zabrane vožnje i hiljadu funti, počeo da odrađuje i njemu verovatno najteži deo kazne - 250 sati društveno korisnog rada.

Na parkingu gradske čistoće u Mančesteru se pojavio beli "porše" od 120.000 evra, iz kog je izašao "privremeni kolega". Portal "The Sun" je ekskluzivno snimio fudbalera kako odlazi u kancelariju, dobija narandžasti prsluk i počinje sa čišćenjem ulica.

Prvi zadatak koji je Tevez dobio je bilo čišćenje kontejnera, za šta mu je bilo potrebno dva sata.

- Nije bio baš srećan. Morao je da očisti ceo kontejner. Jedan od radnika ga je prepoznao i fotografisao, ali mu je Tevez odmah rekao da obriše fotografiju. Radnik to nije hteo, pa se umešao šef koji je ipak naredio radniku da izbriše fotku. Tevez nije hteo da privlači pažnju, ali onda nije morao da dolazi u "poršeu", već da uzme taksi - rekao je jedan od radnika.

Napadač će umesto narandžastog obući plavi dres u ponedeljak uvelče, pošto konkuriše za sastav Sitija u gradskom derbiju protiv Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA