PRIZNANJE: Subotić i Ignjovski u idealnom timu 28. kola Bundeslige!

Poznati nemački magazin "Kiker" izabrao dvojicu srpskih reprezentativaca za najboljih 11 u Nemačkoj proteklog vikenda

  • 0

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Verdera iz Bremena, srpski reprezentativci Neven Subotić i Aleksandar Ignjovski, svrstani su u najbolju postavu 28. kola nemačke Bundes lige.

Njih je u najboljih 11 uvrstio nemački "Kiker", koji je procenio da je bivši OFK-ovac bio najbolji na poziciji levog beka, dok je Neven uz gol dobro odradio posao na svojoj standardnoj poziciji štopera.

Borusija je proteklog vikenda savladala Augsburg sa 4:2, a Subotić je postigao treći gol za svoj tim, koji se nakon pobede minhenskog Bajerna u Frankfurtu oprostio od šampionske titule.

Verder je kod kuće poražen od Šalkea (2:0), ali je Ignjovski bio jedan od najboljih pojedinaca tima iz Bremena, iako je zamenjen u 78. minutu.

Idealan tim 28. kola Bundes lige:

Nojer (Bajern Minhen), Nilson (Nirnberg), Ignjovski (Verder), Lam (Bajern Minhen), Subotić (Borusija Dortmund), Švajnštajger (Bajern Minhen), Bajer (Augsburg), Gece (Borusija Dortmund), Rafael (Šalke), Hofman (Borusija Dortmund), Šiber (Borusija Dortmund).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA