VERMEZOVIĆ: Znam s kim se pričalo i kome je šta nuđeno

Trener Partizana rekao novinarima da je razgovarao sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem i naglasio da je upoznat s tim da je klub kontaktirao sa drugim trenerima

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ne krije da je njegova ekipa sama kriva što je u tri utakmice izgubila sedam bodova i tako dopustila Crvenoj zvezdi da se vrati u trku za titulu, zaostajući svega četiri boda.

Neki mediji su trenera "crno-belih" već videli na izlaznim vratima kluba, pogotovo kada se spekulisalo o potencijalnom dolasku Franka Rajkarda.

- Sve znam, s kim se pričalo i kome je i gde je šta i kad nuđeno. Partizan je ozbiljan klub i verovatno želi da se ranije obezbedi. Tako je to u našem poslu, dešava se. Svi bi se menjali sa nama da budu makar na trenutak na plus četiri, ali mi ćemo se truditi da razliku ne samo zadržimo, nego i da je uvećamo do kraja sezone - preneo je "Mozzart sport" Vermezovićeve reči.

Vermezović je razgovarao sa članovima uprave posle neugodne serije.

- Imali smo sastanak u kancelariji direktora Tumbakovića, ali na njemu nije bilo ničega što bi interesovalo javnost. Trebamo da budemo jedinstveni, bilo je lepo na +11, nije loše ni sad, ali je nezgodno sto su kiksevi dosli u seriji.

Vermezović je rekao da se nada da će od sledeće utakmice u Ivanjici njegovi fudbaleri početi novi niz pobeda.

- Moramo da zaboravimo utakmicu sa Vojvodinom. Izvukli smo pouke i idemo napred. Za sedam dana nas čeka nova utakmica i ne možemo da živimo od prošlosti, da žalimo za prosutim. Ima još da se igra, i dalje imamo bodovnu prednost - rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Trener je istakao da veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu.

- U ove tri utakmice ne mogu da im zamerim (igračima). Bilo je katastrofalnih grešaka u odbrani koje igračima ne bi smele da se događaju. Ali napravili smo i dosta šansi, a bilo je i nekih stvari koje su drugačije mogle da budu dosuđene. Sami smo došli u tu situaciju, sami smo krivi zbog toga - rekao je on.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA