Vuku Rašoviću neprijatno da priča o zameni Vermezovića!

Trener Teleoptika demantovao glasine da će sesti na klupu prvog tima umesto Vladimira Vermezovića

  • 1

Nervoza u Humskoj posle loša tri vezana rezultata aktuelnog šampiona pokrenula je nove spekulacije o smeni trenera Partizana Vladimira Vermezovića, a po kuloarima ponovo struji priča da bi na njegovo mesto trebalo da dođe sadašnji trener Teleoptika Vuk Rašović.

Ime nekadašnjeg kapitena "crno-belih" se maltene non-stop spominje, ali on je sve demantovao, ne želeći da uopšte ozbiljnije ulazi u priču o preuzimanju klupe prvog tima.

- Nemam komentar na to. Uopšte ne znam ni šta bih imao da vam kažem - rekao je Rašović u razgovoru za Telegraf, potvrđujući da se radi o "najobičnijoj glasini".

- Neprijatno mi je da o tome uopšte govorim, jer ne treba ni ja sebe da preporučujem. Na ozbiljnoj sam poziciji u klubu i moje je da poštujem i klub i trenera Vermezovića. Ja Partizanu želim samo najbolje - rekao je perspektivni trener Teleoptika.

Podsetimo, nedavno je Omladinska škola Partizana proglašena za drugu na planeti po „proizvodnji“ fudbalera u studiji koju je sproveo CIES (Centar za međunarodne sportske studije),

Prema rečima sportskog direktora kluba, Ljubiše Tumbakovića, Vermezović ima podršku najvećeg dela uprave i sportskog sektora, dok je šef stručnog štaba otkrio da je upućen s kojim trenerima je klub kontaktirao.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    9. april 2013 | 17:30

    DOBRO TUMBAKOVICU AKO ZNATE REZULTATE DO KRAJA PRVENSTVA OBJAVITE IH DA SE NE SEKIRAMO.KAKO STE ZADOVOLJNI TRENEROM?STA JE U PITANJU?U PRIPRENI JE NAJVECA SRAMOTA PARTIZANA U POSLEDNJIH DESETAK GODINA.NAVIJACE STE NAJURILI,MLADE TALENTE RASPRODALI PA KOGA DA GLEDAMO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA