Mlađi brat Bodija Milera pronađen mrtav

Kandidat za mesto u američkoj snoubord reprezentaciji za odlazak na Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. pronađen je mrtav u svom kombiju

  • 0

Američki snouborder Čelon Miler, mlađi brat olimpijskog šampiona u skijanju Bodija Milera, pronađen je mrtav u svom kombiju, u oblasti Mamut Lejk u Kaliforniji.

Policija je saopštila da još istražuje uzrok smrti 29-godišnjeg Milera, ali je odmah odbacila mogućnost ubistva.

Kako je saopšteno, policija je u nedelju primila poziv oko 13 sati po lokalnom vremenu i zatekla muškarca u kombiju koji nije davao znake života.

"Utvrđeno je da je gospodin Miler preminuo", saopštila je policija.

Miler koji je bio kandidat za mesto u američkoj reprezentaciji za odlazak na Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014 nedavno je bio četvrti na Gran priju, u Kenjonsu, u Juti.

Miler se pored snouborda bavio i snimanjem filmova sa Vorenom Milerom i drugim kompanijama.

- Čelon Miler je bio izvor nadahnuća mnogim našim sportistima i sam je bio izuzetno uspešan u snoubordu. Pogođeni smo vešću o njegovoj smrti i upućujemo izraze dubokog saučešća porodici Miler - rekao je predsednik Američke skijaške i snoubord aoscijacije Bil Merolt.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA