Masakr u Ivanči odložio vaterpolo i fudbalske utakmice

Zbog Dana žalosti, povodom masovnog ubistva kod Mladenovca, odložene sve utakmice plej-ofa i plej-auta u srpskom prvenstvu, a odložen i meč JSL Rad - Spartak, kao i svi dueli Prve lige Srbije

  • 0

Masovno ubistvo u Velikoj Ivanči kod Mladenovca iznenadilo je sve i okarakterisano je kao jedno od najsvirepijih ubistava na svetu...

Zbog, za sada, 13 žrtava, država je sredu, 10. april proglasila za Dan žalosti, a baš u sredu je trebalo da počne rasplet u srpskom vaterpolo prvenstvu, međutim, sve utakmice plej-ofa i plej-auta srpskog vaterpolo prvenstva su odložene, objavljeno je na sajtu Vaterpolo saveza Srbije.

Umesto toga, Radnički i Partizan igraće u četvrtak od 19 sati, dok će se istog dana od 20.30 u Beogradu sastati Zvezda i Vojvodina.

Isto tako, biće odložen i fudbalski meč Rada i Spartaka, kojima je to drugi put ove sezone da ne mogu da odigraju svoj meč.

Prvi put, 17. marta, utakmica je odložena zbog loših vremenskih uslova.

Rad i Spartak trebalo je da se sastanu u sredu u 15.30 na Banjici, međutim, Subotičani su se po dolasku u Beograd, u utorak, vratili kućama, pošto je proglašen Dan žalosti.

Novi termin utakmice biće naknadno određen.

Odložene su takođe i utakmice nižih liga, među kojima su svi dueli 23. kola Prve lige Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA