Ostavka potpredsednika niškog Radničkog zbog otvorenog pisma fudbalera!

Zoran Banković podneo neopozivu ostavku zato što je ocenio da su igrači u pismu javnosti sve ljude iz kluba stavili u isti koš

  • 0

Zoran Banković, potpredsednik FK Radničkog iz Niša, podneo je neopozivu ostavku posle pisma kojim su se fudbaleri obratili javnosti zbog neisplaćenih zarada.

- Gotovo je, definitivno napuštam Radnički. Ostavka je neopoziva i o njoj se više ne može raspravljati - izjavio je Banković za "Večernje novosti".

Posle nekoliko ranijih pretnji da će napustiti Radnički, Zorana Bankovića je, kao najvećeg entuzijastu među funkcionerima Nišlija, pogodilo to što su igrači u obraćanju javnosti sve ljude iz kluba stavili u isti koš.

- Kasnije su mi igrači porukama objašnjavali da nisu mislili na mene, kontaktirali su i novinare kako bi se ispravili, ali kasno je. Svi dobro znaju koliko sam uradio za Radnički, da sam davao i svoj novac. Zahvaljujem se igračima na podršci, ali jasno je da je bilo kakva dalja saradnja nemoguća - ocenio je sad već bivši potpredsednik kluba sa "Čaira".

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA