FOTO DANA IZ MILANA: Hvala, Bajern!

U četvrtak osvanula zastava "rosonera" kojom se zahvaljuje nemačkom klubu što je eliminisao prvaka Italije iz Lige šampiona

  • 1

Ne raduju se samo u Srbiji navijači jednog tima porazu najvećeg rivala u mečevima evropskih kupova. Najbolji primer su Italijani, u čijoj je zemlji osvanula zastava zahvalnosti ekipi Bajerna što je eliminisala Juventus u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Na prvi pogled je bilo lako pogoditi da je ovo kreacija navijača Milana, pošto je reč Bajern napisana "crveno-crnim" slovima, klupskim bojama tima sa "San Sira".

Milan i Juventus su uz Inter najveći italijanski klubovi, a "rosonerima" ljubomorno ne žele da im se bilo ko od lokalnih rivala približi po broju evropskih titula, stoga i ne čudi odluka da zvanično zahvale ekipi koja je eliminisala torinski klub u sredu uveče.

Ove sezone je izvesno da nijedan italijanski klub neće osvojiti Ligu šampiona, tako da tabela klubova sa brojem osvojenih titula izgleda ovako:

Milan 7

Inter 3

Juve 2

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA