"Fijat 500L" onom ko obori rekord BG maratona!

Najtraženiji automobil u Srbiji biće u pripravnosti ako neko uspe da obori rekord Japheta Kosgeija i Kristine Pomaku

  • 0

Kompanija "Fijat automobili Srbija" saopštila je danas da je automobil "500L" zvanično vozilo 26. Beogradskog maratona, koji će biti održan u nedelju 21. aprila, i najavila da će pokloniti taj automobil u slučaju obaranja rekorda. 

- Učesnici maratona za muškarce i žene u slučaju obaranja rekorda dobiće na poklon najtraženiji porodični automobil u Srbiji, "fijat 500L nacionale" - navedeno je u saopštenju.

Kompanija podseća da je rekord Beogradskog maratona u kategoriji muškaraca - 2:10,54 sata, koji je ostvario Kenijac Japhet Kosgei, dok je rekord za žene 2:29,44 u vlasništvu Kristine Pomaku iz Rumunije.

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija tradicionalna sportska manifestacija u Srbiji i odlukom Skupštine grada Beograda, proglašen je za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

Ova manifestacija podržana je i od Ministarstva omladine i sporta kao događaj koji se uklapa u strategiju razvoja sporta u Srbiji.

Beogradski maraton je sportski događaj koji svake godine okupi takmičare iz pedesetak zemalja sa svih kontinenata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA