KIGEN: Nastasić će nadmašiti Vidića!

Proslavljeni fudbaler oduševljen onim što je pokazao mladi srpski internacionalac otkako je stigao u Mančester siti

  • 0

Kevin Kigen, legenda ostrvskog i svetskog fudbala, dvostruki osvajač Zlatne lopte (1978. i 1979.) oduševljen je srpskim internacionalcem Matijom Nastasićem, defanzivcem Mančester sitija.

Majstorsko obavljanje defanzivnih zadataka Nastasić je potvrdio i u derbiju protiv gradskog rivala Junajteda, kada je zaustavio Robina van Persija, a prema Kigenu, samo je pitanje vremena kada će postati bolji od Nemanje Vidića.

- U to nema nikakve sumnje. Mislim da će za nekoliko godina biti bolji i od Vidića, čoveka koji je najbolji štoper u Premijer ligi već pet ili šest godina - izjavio je Kigen, dodavši da mu je bilo jasno o kakvom talentu se radi kada je gledao Nastasićev debi za "građane" protiv Reala u Ligi šampiona.

- Ništa više nije bilo potrebno za zaključak. Obožavam kako igra. Došao je u klub i odmah zaigrao kao da je tu od malih nogu. Da debitujete na Bernabeuu i nimalo ne budete impresionirani ambijentom i rivalom... Dečko je nešto posebno - veruje Kigen, ocenjujući da će naredna sezona biti od presudnog značaja za Nastasića.

- Ta druga sezona je najvažnija. Sada ga rivali poznaju, timovi će provesti leto analizirajući njegove slabosti, kojih je malo. On napreduje krupnim koracima - zaljučio je nekadašnji trener Mančester sitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA