Otišli prerano i propustli preokret Dortmunda!

- Ovo je nešto najgluplje što mi se ikad desilo - konstatovao je Udo Nebe, koji je sa svojom ćerkom Carinom odlučio da napusti stadion u 89. minutu utakmice Dortmund-Malaga sa 3:2

  • 2

Spektakularni preokret u završnici revanša četvrtfinala Lige šampiona u kojem je Borusija Dortmund u sudijskoj nadoknadi postigla dva gola i pobedlila Malagu sa 3:2, plasiravši se u polufinale, pored radosti izazvao je i ljutnju nekih navijača nemačkog tima. Ljutnju na same sebe, zbog prenagljene odluke da napuste stadion, misleći da je sve gotovo i da nema šanse za prolaz dalje.

Udo Nebe (56) i njegova ćerka Carina (25) u 89. minutu odlučili su da napuste tribinu.

- Razočaran sam. Dali smo dva gola koja nisam očekivao, a ja ih nisam video. Jedno znam zasigurno, ovo mi se neće ponovo desiti - rekao je posle utakmice tata Nebe.

Otac i kći u trenutku kad su bili ispod tribine čuli su navijače kako se raduju izjednačujućem golu Dortmunda i hteli su da se vrate na stadion.

- Nije bilo šanse, odjednom je sve bilo zakrčeno i svi drugi želeli su da se vrate - objasnio je Udo, koji je sa ćerkom bio na stepenicama za jugoistočnu tribinu kada je postignut odlučujući gol.

- Ne znam zašto smo uopšte otišli pre kraja. Nikad ranije tako nešto  nisam uradio. Ovo je nešto najgluplje što mi se ikad desilo - tužan je Udo Nebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA