GUROVIĆ: Zvezda će do kraja osvojiti sve!

Pomoćni trener Crvene zvezde ubeđen da će sezona biti berićetna kad uzme u obzir kvalitet i želju ekipe. "Ko ne želi da igra protiv Rela i Barselone...", pita Gurović

  • 1

To što su košarkaši Crvene zvezde nedavno osvojili Kup Radivoja Koraća ne zadovoljava apetite pomoćnog trenera "crveno-belih" Milana Gurovića, pred finiš sezone, gde Beograđani mogu do još dva trofeja.

Ako pitate Milana Gurovića, miljenika "delija" sa klupa tima sa Malog Kalemegdana, svi trofeji će na kraju sezone krasiti vitrine kluba.

- Imamo kvalitetnu ekipu i sve ćemo osvojiti! To ne znači da su Radnički i Partizan loši, nego verujem u rad i kvalitet svoje ekipe - rekao je Milan Gurović u intervjuu za "Zvezdinu reviju".

Evroliga je dovoljan motiv da ekipa "iskida" do kraja sezone!

- Ogroman motiv! Ko ne bi voleo da se posle osvajanja ABA lige oproba protiv Barselone, Reala i ostalih velikana - istakao je Gurović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. april 2013 | 19:04

    E moj Guljo, Partizan vec deceniju igra Euroligu, a ti se radujes sansi da se "oprobate" hahaha, stvarno bih voleo da vidim Zvezdu protiv recimo Barselone :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA