GAZI NEDOSTAJE KRIGLA! "Počeću ponovo da cirkam"!

Legendarni fudbaler, koji je trenutno na lečenju, priznaje da postaje uzbuđen posle prvog pića i da nije rekao zbogom alkoholu

  • 1

Posrnula fudbalska legenda Pol Gaskojn javno se zahvalio Vejnu Runiju i Stivenu Džerardu zbog toga što su platili njegovu rehabilitaciju koja mu je spasla život. Međutim, upozorio je da bi mogao opet da počne da pije.

Gaskojn je istakao da nije ''pipnuo'' alkohol skoro tri meseca, ali da mu i te kako nedostaje.

- Jako mi nedostaje krigla. Nikada nisam rekao konačno zbogom alkoholu. Postoji mogućnost da u budućnosti ponovo počnem sa cirkom - rekao je popularni Gaza.

Bivši napadač Totenhema i reprezentacije Engleske istakao je da je normalan sve dok ne popije prvo piće.

- Postanem ''uzbuđen'' posle prvog pića. Sve je dobro dok ne okusim alkohol. Onda postajem prava noćna mora - rekao je Gaskoin, koji je i tokom igračke karijere, pored fudbala, najviše voleo ''dobru kapljicu''.

Da je bio noćna mora kada malo popije, takođe se uverio i Gazin nekadašnji saigrač i cimer iz Glazgov Rendžersa Brajan Laudrup koji se ''spasavao'' tako što je bežao iz sobe.

- Gaza je često dolazio pijan u sobu, što bi najčešće rezultiralo pojačanom muzikom koja me je izluđivala. Toliko da sam bežao iz sobe da bih imao makar malo mira - rekao je svojevremeno Laudrup.

Ipak, Gaskoin je istakao da želi da ga pamte kao dobrog čoveka i još jednom se zahvalio svima koji su mu pomogli.

- Iz dubine moga srca puno, puno sam zahvalan - završio je Gaskoin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gunner

    12. april 2013 | 20:31

    Džabe rehabilitacija kad čovek ima problem u glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA