Terim suspendovan do kraja sezone!

Devet mečeva pauze za turskog trenera posle skandala prethodnog vikenda kada je besneo posle nekoliko sudijskih odluka

  • 0

Trener Galatasaraja Fatih Terim suspendovan je sa devet utakmica u turskom šampionatu zbog besne reakcije na odluku sudije prošlog vikenda.

Turski stručnjak će tako preostale mečeve šampionata morati da prati sa tribina, sudeći po saopštenju Turske fudbalske federacije.

Terim je bio isključen tokom meča sa Mersinom prošlog vikenda, pošto je besno reagovao na nekoliko sudijskih odluka. Crvene kartone dobili su i njegovi pomoćnici Umit Davala i Hasan Sas.

Njemu će tokom suspenzije biti zabranjeno i da ulazi u svlačionicu tokom mečeva, a propustiće tri prve utakmice turskog šampionata naredne sezone.

Zabranu igranja jednog meča dobio je i defanzivac Sabri Sarioglu zbog kritikovanja sudija na konferenciji za novinare posle utakmice.

Tim će u subotu protiv Kardemira Karabukspora voditi trener golmana Galatasaraja, bivši brazilski čuvar mreže Klaudio Tafarel koji je dobio prednost ispred jedne žene.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA